
Nadat we de naaimachine hadden geregeld zijn we naar een bekende koffiefabriek, Kopi Aroma, gegaan. Diana kent de eigenaar en we mochten achter in de fabriek kijken. Alles wordt nog op de ouderwetse manier gebrand en sommige koffiebonen moeten eerst 5 tot 8 jaar rijpen in jutte zakken. De winkel en de fabriek ruikt één en al koffie, en overal koffiegruis. In de fabiek dalen koffiekorreltjes op je neer en dat ligt overal. Op de terugweg naar Kubca Samakta, hebben we geluncht bij "Bloemen", een Nederlands restaurantje en ja je leest het goed, erwtensoep gegeten!
De studenten hadden hard gewerkt en bij terugkomst hebben we alle ontwerpen bekeken, morgen gaan we daar mee door en maken dan een keuze welke we gaan uitvoeren.

Nu na 4 maanden heeft al veel meer geleerd dan in 20 jaar. In alles wat hij aangeboden krijgt is hij heel fanatiek. Zo ook met het ontwerpen, je geeft hem een platte tekening van een overhemd en hij maakt er al een jasje van, t-shirt etc. Hij had nog nooit achter een naaimachine gezeten en oefent nu op papier rechtstikken en figuren. Twintig jaar heeft hij alle indrukken opgespaard en deze komen nu tot uiting, een explosie!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten